Om GO Worldwide


Vägen till ett lyckat arrangemang

Vi har alltid ett nära samarbete med våra kunder. Som kund ska ni alltid känna er trygga i att lämna över ansvaret till oss. Ert krav som kund är att allt skall fungera. Samma krav har vi på GO Worldwide på oss själva och på alla våra noggrant utvalda samarbetspartners både i Sverige och utomlands.

Våra projektledare har mångårig branscherfarenhet och vi har tillsammans gjort tusentals lyckade arrangemang.  Vi besitter en unik destinationskunskap och vi tillför mervärde då vi är specialister på planering, innehåll och logistik.

Möjligheterna är oändliga – inte minst med val av destination vare sig det gäller i Sverige eller resten av världen. Med fokus på målsättning, önskemål och budget tar vi fram ett program med innehåll som passar er.

Vad vi gör


Möten, studieresor, incentiveresor och events. Listan kan göras lång.

Möten- och events
Genom vårt nytänkande och kompetenta team är vi en av de viktigaste spelarna inför ert nästa möte. Tillsammans sätter vi upp mål och syfte med eventet och med vår kreativitet och våra digitala lösningar effektiviserar vi processen från start till mål.

Grupp- och konferensresor
En konferensresa är ett enkelt sätt att öka trivseln och effektiviteten inom organisationen. Vi ser till att ni hittar rätt destination, mål och strategi.

Incentiveresor
Incentive enligt ordboken: sporrande, stimulerande, motiverande. Det är precis vad det handlar om. Att sporra till framgångsrika resultat, att motivera medarbetare till att prestera sitt yttersta samt att stimulera och stärka kundrelationer. En incentivresa passar bra när företaget eller en avdelning har uppnått sina uppsatta mål där exempelvis de bästa säljarna ska belönas med en vinstresa. Kreativitet och överraskning är nyckeln till en lyckad incentiveresa.

Studieresor
Vi anordnar studieresor i många olika branscher och har kontakterna som krävs när organisationen vill utöka sin kompetens eller helt enkelt se hur andra jobbar i andra län eller länder.

Följ oss på sociala medier!