Barcelona

Barcelona – en härlig blandning av katalansk kultur och  internationell atmosfär!

Barcelona är en av Europas allra hetaste städer. I den katalanska huvudstaden förenas tusentals år av historia med modern nutid och man finner det senaste inom arkitektur, mode och design.

Tillsammans med GO Worldwide erbjuds ni möjligheten att upptäcka stadens fantastiska utbud för alla smaker. Det är ett nöje att arrangera ett företagsarrangemang eller annan typ av resa i eller utanför Barcelona!

Barcelona har i stort sett allt. Närheten till stranden och havet samt ett utbud av nöjen och kultur som hela tiden förändras vilket leder till att man aldrig får nog av Barcelona – hit reser man gärna flera gånger och blir alltid lika överraskad.

I Barcelona samarbetar GO Worldwide med ett antal utvalda guider som besitter mycket breda kunskaper om staden och som dagligen håller sig uppdaterade med det senaste. Hotellutbudet är stort och GO Worldwide har valt att till största del samarbeta med ett antal väl utvalda hotell i de centrala delarna av staden. Konferenshotellen är många och av god standard – Barcelona är den ultimata platsen för konferens tack vare sin kreativitet.

En modern europeisk storstad med ett historiskt och kulturellt arv som ständigt är närvarande och som ständigt förnyas. Konsten, arkitekturen, företagarandan – här är idérikedomen stor, toleransen omtalad och här blomstrar inspirationen och lusten att skapa.

Staden erbjuder allt från oändlig shopping, muséer, vandringar i de många vackra parkerna, ett bad i havet eller att bara njuta  på någon av restaurangerna, caféerna och barerna. Barcelonas nattliv är trendigt, intensivt och varar till tidig morgon. En kväll på stan kan innebära klubbesök i gamla teatrar, privatpalats eller barer med utsikt över havet. Om gruppen är fotbollsintresserade så är det värt ett besök på fotbollsarenan Camp Nou där även OS-anläggningarna ligger.

En gång om året körs det Spanska Formel 1 i Barcelona vilket är en fantastisk folkfest. GO Worldwide har ett  stort utbud av aktiviteter och utflykter på plats.
Utanför Barcelona är möjligheterna oändliga – ett besök i staden Sitges eller varför inte flyga luftballong, vandra, åka till vingårdar i Penedés eller cykla på den spanska landsbygden?
GO Worldwide guidar er till det som bäst stämmer överens med era önskemål.

Följ oss på sociala medier!