London

London – kulturell mångfald, arkitektur, trender, shopping, pubar och fotboll!

London är staden som aldrig slocknar och som förnyas varje dag – engelsk tradition i en salig blandning med det nya. En konferens till London passar de flesta grupper och utbudet är enormt både med bra hotell - oberoende av standard, restauranger, aktiviteter, utflykter, fotboll, pubar och musikaler.

GO Worldwide samarbetar med väl utvalda partners på plats och ligger alltid steget före så att ni som grupp skall uppleva det som bäst stämmer överens med era önskemål under ert arrangemang.

London skall upptäckas på ett annorlunda vis och det arrangerar GO Worldwide då vi har “nyckeln” till staden bakom kulisserna. Här finns fotboll och nostalgi, varuhus och historia.
Skälet och syftet med en resa till London varierar för alla grupper men det finns en bra anledning för varje tillfälle.
Staden erbjuder något för alla och är ett mecka för show- musikal- och teaterfantaster. Londonbornas egna självklara kvällsnöje är ett besök på den lokala  puben. Ett måste om man vill utforska den engelska ölkulturen.

Varför inte kombinera en konferens till London med en fotbollsmatch – det är en upplevelse för livet! Fotboll är den största sporten i London med ett flertal storlag I de högsta serierna. Tennis och Wimbledon är inte heller att förglömma.

Kulturutbudet är mycket stort och det finns något för alla smaker.
Museerna Tate Gallery, National Gallery, Albert & Victoria och British Museaum erbjuder alltid något för alla smaker. Sevärdheterna Madame Tussauds, Buckingham Palace och Tower of London är lika spännande för förstagångsresenären som för den som återkommer. Att koppla av i de vackra parkerna Hyde Park, Kensington Gardens och Green Park är en upplevelse i sig.

Att gå ut i London är en upplevelse med en känsla av något lite extra. Här kan du hitta pubar, barer och nattklubbar i alla stilar som gör livet mer intressantare. Musiken finns överallt, hörs ända ut till centrum.

Maten I London kommer från världens alla hörn och har blivit ett mecka för alla som gillar gourmetmat. Krogvärlden har förändrats och det finns förstklassig mat från hela världen. Engelsk traditionell mat är annars puddingar och pajer vilket har kommit i skymundan i London då många andra kök tagit över.

Följ oss på sociala medier!