Berlin

Berlin – Tysklands pärla som öppnar dörren för oanade möjligheter och fascinerar!

Tysklands huvudstad Berlin är idag en välbesökt världsmetropol och levande storstad med breda boulevarder och ett kultur-, restaurang-, shopping- och nöjesliv i absolut framkant. Här trängs historiska monument med trendiga caféer, designhotell, öppna parker, konstnärskvarter, loppmarknader och exklusiva butiker.
Berlin har lämnat sin mörka historia bakom sig och åter uppstått som en livlig, framåtblickande, modern kulturstad och är definitivt idag en av Europas coolaste huvudstäder.

GO Worldwide guidar er till Berlin och öppnar dörrar till det man ej tidigare trodde var möjligt! Att se Berlin från cykeln är bästa sättet – gruppen kan hyra cyklar i ett eller flera dygn och parkerar dessa vid hotellet.
Med cykel kan vi och våra specialister på plats guida er runt bland Berlins gator och torg – vi har flertalet team-buildande aktiviteter och varför inte konferera i Berlins största park, Tiergarten.

Möjligheterna är stora och med det stora utbud av gallerier och museer som finns i Berlin kan man uppleva och återuppleva allt från stadens historia till det gamla Egypten, grekisk arkitektur eller indisk konst – Berlins kulturutbud är oändligt!

På senare år har Berlin utvecklats som konferensstad och flera bra konferenshotell har byggts i centrala Berlin där GO Worldwide förhandlar fram de bästa priserna just till er!
Berlin erbjuder en mängd trevliga utflykter. Ett givet mål i Berlin är självklart Östberlin. Denna del av Berlin är lite mer pittoresk och spännande än många andra delar av Berlin, här hittar man kulhål i väggarna och det finns hundratals mysiga små caféer. Potsdam och kungliga sommarslottet Sans Souci är perfekta utflyktsmål om du vill lämna stan ett tag samt Sachsenhausen – koncentrationslägret lite utanför Berlin.

I Berlin finns mat från många olika kök i hela världen. Det här är en stad för vågade gourmander och försiktiga traditionalister. I matlagningskonst finns stort utbud och med våra kontakter på plats erbjuder vi aktiviteter med matlagning på schemat – utmärkt att kombinera med er konferens!

Följ oss på sociala medier!