Paris

Paris - staden som aldrig sover är en  multikulturell världsmetropol med unika möjligheter!
 

Vad ni som kund än söker så finns detta att tillgå – fantastiska hotell med mycket bra konferensmöjligheter, slott utanför Paris med möjligheter att skräddarsy ert evenemang på ett annorlunda vis. Vi på
GO Worldwide är specialister som guidar er till att upptäcka Paris ur ett annat perspektiv!

Champagne är ett distrikt endast en och en halv timme från Paris där vi arrangerar mycket intressanta och betydelsefulla arrangemang beroende på vad just ni önskar. Upptäck vinrankor från cykeln med specialiserad guide- och champagneprovning med boende i lantlig miljö.

Paris med omnejd är en av de mest betydelsefulla städerna i världen med ett otroligt viktigt politiskt, teknologiskt och konstnärligt centrum för att inte glömma modet och gastronomin.
Storslagna miljöer, kaféer och trädgårdar avlöser varandra. Sedan några år värnar Paris stad mer och mer om att anlägga fler parker och grönområden – allt för att både invånare och besökare skall känna av det nya miljövänliga Paris där fler och fler tar cykeln till jobbet utefter kajen vid Seine eller Canal Saint Martin. Paris värnar om miljön vilket ger en mycket intressant aspekt.

Paris är staden som mättar alla dina sinnen och passar bra året runt.
Vi har många års erfarenhet av Paris och kan guida er till det just ni söker vare sig det gäller en incentive med team-buildande aktiviteter i eller utanför Paris eller en konferens med aktiviteter som inspirerar er till en ännu mer innehållsriks konferens.

När man besöker Paris så är vissa områden såsom Champs Elysées, Montmartre, Eiffeltornet, Quartier Latin, Louvren eller La Défense ett måste – vi värnar om detta men också så mycket mer. Med tanke på det multikulturella Paris så ger ett besök vid Belleville, Butte Chaumont eller Le Bassin de La Villette ett mervärde till besöket.
Utanför staden lockar vi med utflykter och aktiviteter till Versailles, Fontainebleau, St Germain en Laye eller Bois de Vincennes där vi lockar med guidade cykelturer och besök i Parc Floral med möjlighet att avslyssna live-musik.

Paris restaurang- och nattliv har ett otroligt utbud och det ändras varje månad – GO Worldwide håller sig ständigt uppdaterade med det senaste!

Följ oss på sociala medier!