Prag

Prag – en vacker  historisk stad belägen på sju kullar mellan Berlin och Wien!

Prag lockar till stordåd – en otroligt vacker stad med många möjligheter till bra pris! Konferenshotellen håller hög standard och GO Worldwide tillgodoser lösningar för er.
Konferens, incentive, kick-offeller studieresa, Prag har de senaste åren utvecklats mycket när det gäller detta segment. Flexibilitet och vilja är två nyckelord inom företagsturismen i Prag.
 
Den Tjeckiska huvudstaden är en romantisk stad med massor av intressant arkitektur, borgar, katedraler, hus och gator. I klassiska Prag mitt bland palatsträdgårdar, ölstugor och barockstatyer finns restauranger med mat från hela världen.

Go Worldwide arrangerar gärna ert nästa arrangemang till Prag där vi tillsammans med er och våra väl utvalda samarbetspartners ser till att just ert företag når målen med arrangemanget.

En konferens på ett av Prags lyxiga hotell är en unik upplevelse, vi sätter även prägeln på arrangemang av enklare slag– i Prag finns något för alla vare sig det gäller budget, standard, aktiviteter eller utflykter.

Likheterna med Paris är tydliga, speciellt när man promenerar över den magnifika Karlsbron med sina helgonskulpturer– man slås av alla vackra monument och att staden de sista åren också fräschats upp ordentligt. Hela Prag består av gamla byggnader och vackra kyrkor och är erkänd som kulturminne av UNESCO.

Att flanera i Prag är en upplevelse att minnas, GO Worldwide anordnar tillsammans med våra guider på plats annorlunda stadspromenader vilket kan vara en utmärk paus under en konferensdag.

Vi rekommenderar gärna grupper att bo på en borg eller något av de vackra slotten. Teambuildande aktiviteter kan arrangeras samt traditionella eller mer moderna middagar serveras beroende på önskemål.

För att få en bra översikt över Prag så är det trevligt att ta en båttur längs floden. Det går att kombinera med en lunch eller middag eller att åka med jazzbåten som kombinerar middag med jazzklubb.
Prag är traditionellt ett kulturellt centrum med många teatrar, operahus, konserthus, gallerier och musikklubbar.

Nattlivet i Prag är riktigt bra, med någonting för alla smaker. Självklart finns det ett rikligt utbud av pubar, enligt tjeckerna smakar ölen bäst på fat ute på puben. En typisk tjeckisk pub påminner mycket om de engelska pubarna, mörk inredning med mycket trä.

Det tjeckiska köket är typiskt centraleuropeiskt och Prag har ett brett utbud av olika restauranger, både de som serverar den inhemska maten som man hittar på de lokala pubarna, men även andra matkulturer finns representerade. Prag har en restaurang i varje kvarter.

Följ oss på sociala medier!