Slovenien

I Slovenien, som är beläget mellan Österrike och Italien, finns en djupt rotad stolthet över landets unika historiska arv.
Slovenien är täckt med frodiga gröna skogar, de mäktiga Alperna, kristallrena floder, bevarade underjordiska grottor och en glittrande kustlinje.
Det gastronomiska arvet gör det möjligt att känna och smaka på de olika smaker som väcks till liv. När det gäller naturen, multiplicerar matupplevelsen bara den sensoriska upplevelsen och uppgraderar varje besök med sin unika tillgänglighet från gård till bord. Medan du lär dig hur huvudprodukten odlas, kan du prova dem omedelbart efteråt med en gourmetlunch eller en ny matupplevelse på innovativa platser.
Huvudstaden Ljubljana är ett utmärkt exempel på blandningen av tysk, medelhavs- och slovensk kultur. I Gamla stan blandas byggnader i barock-, renässans- och jugendstil, och ett medeltida slott vakar över stadsdelen. Stalinstatyer och en rekonstruktion av en skyttegrav från andra världskriget.
Portoroz är den vackra och exklusiva kuststaden som har närhet till Ljubljana, Lipica, Venedig, Bled samt närhet till Kroatien och dess stränder.
Fantastiska aktiviteter på plats både till land och havs med vandringar, cykling, vinrutter, besök i en av de mest kända grottorna i världen Postojnagrottan eller besök på Bled Castle beläget i sjön Bled.
En härlig mix för konferensen med ett stort urval av gemensamma aktiviteter samt möte med ”locals” som ger det bästa av de själva under vistelsen – middagar ”hemma hos” för små grupper eller barbecue hos bonden med närodlat. Slovenien är en perfekt destination för företagsarrangemang med allt inom rimliga avstånd. 

GO Worldwide har nyckeln till att skapa ett annorlunda upplägg för er i Slovenien.  Vi har ovärderliga direktkontakter med våra lokala leverantörer som vi samarbetat med i många år. Det är det som gör skillnaden.

Följ oss på sociala medier!