Gotland  - Möjligheternas ö!

Gotland är en plats full av möjligheter och idealisk för events, konferenser och studieresor. Det är en plats för spännande möten, mellan hav och land, mellan nutid och dåtid men också mellan människor som njuter i varandras sällskap.
Gotland är kanske mest känt för sina raukar, stolta och starka minnesmärken från en svunnen tid.
Visby är en typisk hansastad med ringmur, ett välbevarat gatunät och bebyggelse från medeltiden och framåt och med på världsarvslistan sedan 1995. Staden ser man bäst till fots - ringmuren, ruinerna, domkyrkan, Botaniska trädgården och Almedalen. Visby har också ett rikt utbud av mysiga restauranger, caféer och butiker. Så fort man skall bege sig utanför ringmuren så är det perfekt att cykla och upptäcka allt från lantgårdar till havets brus,stränder  och varför inte kombinera en cykeltur med vandring eller klättring. Det finns aktiviteter för alla smaker och en medeltidsaktivitet i centrala Visby för företaget med avslutande barbecue gör att ni på ett roligt sätt får lära känna staden och dess invånare.
Det finns boende för både små och stora grupper med allt från en tältby vid havet till hotell innanför ringmuren med hög standard. För stora grupper kan man dela upp gruppen på några olika hotell och ändå alltid ha närhet till varandra med gemensamt upplägg.

Närhet, lokalproducerade råvaror, stämningen, boende på hotell innanför murarna i mysig miljö, professionella konferensanläggningar, stort urval av aktiviteter, unik middag för stora grupper i St Nicholoas ruin samt stort urval av bra restauranger i Visby eller med omnejd gör att ett arrangemang på Gotland passar alla. Övriga aktiviteter på Gotland vi kan erbjuda är golf, cykling, ölprovningar, vinprovningar, lär dig odla på en gård utanför stan eller laga mat i lantlig miljö – kanske detta passar just er ?

GO Worldwide har nyckeln till att skapa ett annorlunda upplägg för er i dessa regioner. Ovärderliga direktkontakter med våra lokala leverentörer som vi samarbetat med i många år. Det är det som gör skillnaden.

Följ oss på sociala medier!