Österlen

Österlen i sydöstra Skåne jämförs ofta med Provence. Hit vallfärdar konstnärer för det speciella ljuset, och i likhet med franska rivieran kantas kusten av gnistrande vita sandstränder.

På Österlen tar man det lugnt. Här är det slow living och slow cooking som gäller, och på de många framstående restaurangerna prioriteras närodlat och lokalproducerat. Med många charmiga byar, ett vackert och öppet landskap och ett stort utbud av kul aktiviteter och god mat, är det inte att undra på att Österlen hör till Sveriges mest älskade resmål. 

Matkulturen på Österlen präglas av de många passionerade kreatörer som lockats hit av den unika atmosfären, och här finns allt från handrullade praliner och världsberömt surdegsbröd, till stenugnsbakade pizzor och mat på Michelinnivå.

På Österlen finns det många olika sorters boende att välja mellan. Den gemensamma nämnaren är en genomgående hög kvalitet, den typiskt österländska gästfriheten och en avslappnad atmosfär och där finns även landets bästa spaanläggning.

Österlens största hotell har  130 bäddar och konferenssalar med upp till 120 deltagare. Aktiviteterna är många, allt från cykling vandring, kallbad, vinprovning hos Nordens största Vineri och matlagningskurser .Eller vad sägs om en fartfylld aktivitet såsom jeepkörning eller en runda golf under äppelträden - det är ni som själva väljer.

På Österlen ligger även några av Skånes mest berömda slott. Här kan ni bo på ett riktigt vinslott, vara med på guidade slottsvandringar och äta middag i eleganta slottsrestauranger.  

Möjligheterna är många och vi på GO Worldwide hjälper er att ta fram den bästa lösning som passar just Er.

Följ oss på sociala medier!