Riksgränsen

Riksgränsen ligger, som namnet avslöjar, mitt på gränsen mellan Sverige och Norge. Dit resa man för att komma så långt ifrån sin vanliga värld att man kan se den utifrån, mer objektivt. Friheten, vidderna och naturen sätter igång kreativiteten samtidigt som gemenskapen i företaget stärks.

Klimatsmat och bekvämt tar man nattåget som är det smidigaste sättet att åka till Riksgränsen om man kommer söderifrån. Tåget stannar mitt i byn . I Riksgränsen handlar det mycket om skidåkningen från mitten av februari till midsommar. Här hittar du fantastisk natursnö, varierad skidåkning på alla nivåer och storslagna vidder. Det finns massor av riktigt bra pistade nedfarter med gott om svängrum. Pisterna är ofta kuperade och vindlande och erbjuder riktigt kul skidåkning. Har man aldrig provat offpist tidigare så är det i Riksgränsen man ska göra det. I Riksgränsen kan du även uppleva heliskiing och alpin friåkning när den är som allra bäst, i en arktisk högfjällsmiljö med över 100 bergstoppar att välja bland.
Kommer du hit i maj kan du även njuta av skidåkning i midnattssolen, ett mytomspunnet fenomen som knappast gör någon besviken. Skidåkning är inte allt i Riksgränsen . Det finns massor av andra aktiviteter för alla sorters smaker och behov beroende på årstiden.

Vill man pröva något annorlunda följer ni med på en spännande tur bakom våra dragstarka huskies. Eller varför inte färdas med skoter i den lappländska vildmarken till en av våra fjällsjöar, fyllda av röding.
Hösten lockar ett inbjudande och lättåtkomligt fjällandskap med många spännande utflyktsmål. Området erbjuder enastående möjligheter till vandring, fiske, jakt och cykling. Närheten till de isfria norska fjordarna och Lofoten ger naturupplevelser av ytterligare en dimension.

Bor och konfererar gör ni på bra konferenshotell eller lägenheter som Riksgränsen har att erbjuda. Konferenskapacitet för upp till 180 personer och utrustade med all teknik ni behöver. Eller varför inte hyra ett eget lite fjällhotell som ligger 12229 m.o.h som erbjuder en unik mötes miljö för mindre grupper.

Möjligheterna är många vi på GO Worldwide hjälper er att ta fram den bästa lösning som passar ert företag.

Följ oss på sociala medier!