Skärgård

Stockholms skärgård är fantastisk – det finns något för alla men en förutsättning är att ni tycker om vacker natur, havet , lugnet, god mat, upplevelser utöver det vanliga.
Att arrangera en gruppresa till skärgården med företaget är något vi rekommenderar och med all möjligheter som finns för en bra kombo med härliga aktiviteter i genuin miljö för alla smaker så kan det inte bli bättre.
Stockholms skärgård är beläget i östra Mellansverige med största delen som tillhör Stockholms län.Den räknas som Sveriges största skärgård och den näst största i Östersjön, efter Skärgårdshavet i sydvästra Finland. Skärgården utanför Stockholm brukar delas upp i två huvuddelar, den norra delen med Vaxholm som centralort i söder och Norrtälje i norr, respektive den södra delen med Dalarö som centralort i norr och Nynäshamn i söder. Skärgården mellan Vaxholm och Dalarö och österut brukar benämnas den mellersta skärgården.
Det finns närmare 24 000 öar, holmar och skär så det finns mycket att upptäcka på allt från Utö, Nämdö, Runmarö, Möja, Ornö, Utö, Ingarö, Yxlan , Blidö och Sandhamn för att nämna några där boende för grupper är möjligt.  
På Sandhamn Seglarhotell har ni konferens i Stockholm, i gränslandet mellan skärgård och öppet hav. Ni kommer till en komplett konferensanläggning där havsvindarna och den dramatiskt vackra naturen ger en unik inramning. Sandhamn Seglarhotell är en av Stockholms mest moderna hotell- och konferensanläggningar. Man kan annars välja att på Möja eller Utö på i stugor eller lite mindre hotell och konferera går bra även i naturen på klippor eller i skogen.

När det gäller aktiviteter är utbudet stort med allt från promenader, multisport, mörkerorientering,segling, matchracing, matlagning, fiske, kajakpaddling och sälsafari i ytterskärgården. Varje årstid har sin charm I Stockholms skärgård och vi rekommenderar verkligen bade vår men även hösten som är en fantastisk tid  då lugnet lagt sig efter sommaren.  

 Möjligheterna är många och vi på GO Worldwide hjälper er att ta fram den bästa lösning som passar just Er.

Följ oss på sociala medier!