SVENSKA LAPPLAND

Denna vidsträckta och glest befolkade del av vårt land erbjuder vitt skilda och kontrastrika miljöer året runt vilket passar sig mycket bra för annorlunda och upplevelserika events och företagsarrangemang.
Destinationen sträcker sig från Bottenviken upp till fjällkedjan och norska gränsen med ett stort skogsland däremellan tiotusentals vattendrag och lägre berg uppdelat i älvdalar. I öster ligger berömda Tornedalen som gränsar mot Finland.
Storforsen i Pite älv som är ett av Europas största vattenfall eller Kalix älv med glaciärvatten från Kebnekaise är några pärlor. Bottenvikskusten med den livliga sjöstaden Luleå och tusentals öar med långa sandstränder. Kirunafjällen med kända platser som Abisko och Riksgränsen, och strax utanför staden i byn Jukkasjärvi ett ishotell som numera är öppet året runt.

Att kombinera en vandring, scotertur, båttur eller hundslädetur beroende på årstid med magisk natur ger er som företag möjlighet att lära känna varandra på ett helt annat sätt. Långt från storstadspuls och de vardagliga rutinerna.

Från mörk mystisk vinter till midnattssol i mitten av sommaren. Att på vintern färdas på en frusen sjö med snöskoter eller hundspann i tvåsiffriga minusgrader och på tjock is, för att sedan på sommaren bada i densamma från en flytande bastu, ofta med temperaturer över 20 grader, är något som känns overkligt. Kontrasterna i vår nordliga landsända är oändliga över ett år i åtta årstidernas land, i den samiska kulturen har men fler årstider som följer renens år, vilket det flesta boende i norr har anammat. Både vintern och sommaren har flera skepnader. Kombinera naturupplevelserna med konferens i naturen, middag i lappkåta och möt våra fjällguider eller lokalbefolkningen som vi har ett nära samarbete med.

GO Worldwide har nyckeln till att skapa ett annorlunda upplägg för er i dessa regioner. Ni har önskemålen och vi har med våra kunskaper, kreativitet och professionalism vägen till lyckade upplägg sedan många år för våra kunder.

Följ oss på sociala medier!