västkusten

Den underbara västkusten i Sverige är unik med sina fina klippor, stränder och öar. Det är perfekt för ett levande och annorlunda företagsarrangemang med allt som hör därtill. Trevliga konferenshotell med möjlighet till båtturer, vandringar eller varför inte en tur till Koster med cykelrebus eller strandvandring med våra guider på plats. Åka traktor och äta närodlat på Kosters Trädgårdar.

Unika fisketurer där ni får fiska makrill och krabba - en aktivitet som avslutas med en måltid med skaldjur vid havet eller laga er egen måltid i riktig Västkustanda. 

Västkusten är ett stort område som innefattar skärgårdskusten vid Bohuslän, Västergötland och Halland.

Andra aktiviteter vi kan varva er konferens med är kajakpaddling, guidning i  de små fiskelägena med bryggor och sjöbodar, snorkla i det sköna havet eller varför inte cykla,spela golf eller en dagstur med RIB-båt till Norska sidan.

Västkusten är till för att upptäckas och det gör man bäst i grupp. Det finns många olika typer av boende; för ett mindre gäng kan en egen stuga vara perfekt eller annars fina hotell med bra faciliteter.

Vintern på Västkusten är något att inte förglömma och det är något magiskt som händer i Västkusten under denna årstid. Det är som om havet och klipporna har samlat kraft under sommarhalvåret för att sedan explodera när vintern nalkas. Resultatet blir en energi som är svår att väja för, men som passar perfekt för kick-offer, möten och konferenser.

Möjligheterna är många och vi på GO Worldwide hjälper er att ta fram den bästa lösning som passar just Er.

Följ oss på sociala medier!