Florida

Florida har verkligen något att erbjuda för alla smaker. Eller vad sägs om Miami Beach, Art Deco, South Beach, 800 golfbanor, glamouröst nöjesliv, Ocean Drive, Everglades, Disney World.
Att Florida dessutom kallas "The Sunshine State" är inte undra på. Här är klimatet en dröm och stränderna milslånga, vita och palmklädda.
Vi vet hur ni ska få ut det mesta av er vistelse här. Därför erbjuder vi till exempel en mängd kombinationsmöjligheter och hotell med bästa läge överallt. Låt dig inspireras av alla möjligheter vi har att erbjuda i Florida.
Mycket av delstaten Florida ligger på en halvö mellan Mexikanska golfen, Atlanten och Floridasundet. Mycket av delstaten är vid eller nära havsytan. Klimatet varierar från subtropiskt i norr till tropiskt i söder. Dess symboliska djur, som den amerikanska alligatorn, Floridapantern och manater finns i Everglades, en av de mest berömda nationalparkerna i världen.
Att investera i ett event eller konferensresa till Florida med det upplägget som passar just ert gäng är en garanterad succè – flygtiden är trots avståndet rimligt och väl framme välkomnas ni av våra lokala guider som alla har något unikt att tillföra under dagarna på plats. Kombinera strandvandringar eller cykleturer med olika stopp blandat både med kultur, god mat och dryck samt prova på den lokala livsstilen.

GO Worldwide har nyckeln till att skapa ett annorlunda upplägg för er i dessa regioner.  Florida är perfekt för olika typer av upplägg med aktiviteter, upptäcker, kombinerat med konferens och eller studiebesök. Vi har ovärderliga direktkontakter med våra lokala leverantörer som vi samarbetat med i många år. Det är det som gör skillnaden.

Följ oss på sociala medier!