Rio de janeiro

En resa till Brasilien levererar i princip allt man kan önska sig.
Brasilien är landet där 190 miljoner människor kan leva ut sin glädje som ingen annan plats på jorden.  Det är Landet som erbjuder både underbara och variationsrika naturupplevelser och pulserande storstadsliv.
Här finns magnifika stränder, världens största regnskog, samt träsk och våtmarker med ett fantastiskt  djurliv. Här finns också blandad arkitektur, paradisiska vattenfall, tropiskt klimat, dramatiska klippor, raviner och sist men inte minst många bra  hotell som passar både till konferens kick off och incentives.
Rio de Janeiro på landets sydöstra kust är i särklass det populäraste resmålet. Staden räknas till världens vackraste med sina höga, regnskogbevuxna berg som stupar rakt ner i Atlanten.

Stadens landskap och läge var avgörande för att Rio tilldelades två av UNESCO: s två titlar som är de första i sitt slag i historien: Världsarv för urbana landskap och World Capital of Architecture, denna sista i samarbete med International Union of Architects (UIA) . Rio en av de mest kulturella och ekonomiskt framstående städerna i landet, med några av dess mest berömda turistattraktioner som Sockertoppen, Corcovado (Kristus förlossarens staty) och de ikoniska stränderna i Copacabana och Ipanema. Staden är full av energi och rytm, och lokalbefolkningen i Rio, 'Cariocas', är känd för sin sorglösa ande och charm. Oavsett om du vill uppleva Carnaval, koppla av i en naturligt fantastisk miljö eller njuta av all lyx i en kosmopolitisk stad, har Rio de Janeiro allt!

GO Worldwide  samarbetar med lokala partner på plats som besitter mycket breda kunskaper om landet och Rio och som dagligen håller sig uppdaterade med de senaste.  Möjligheterna är många i staden som aldrig sover och GO Worldwide har nyckeln till att skapa ett annorlunda upplägg som passar precis er.

Följ oss på sociala medier!