Sydafrika

Sydafrika är ett mycket spännande resmål med mycket variation och möjligheter. Kulturen har mycket att bjuda på och det talas totalt 11 officiella språk varav varje av dessa har sin egna historia.
Sydafrikas natur är otroligt vacker och varierande. Här finns kustremsor, gröna bergsområden, slätter och städer med olika karaktär. Norra Sydafrikas karaktär är främst det vilda Afrika med nationalparker såsom bland annat Kruger Park där vildlivet är rikt.
I provinserna Mpumalanga och Limpopo där denna park ligger finns mer än 100 däggdjur och The Big Five vilket innebär elefanter,noshörningar, afrikanska bufflar , leoparder och lejon. ch och är en av jordens mest djurrika med mer än 140 olika däggdjur.
Förutom safari så erbjuder Sydafrika på ett stort urval av aktiviteter och möjligheter med allt från vinrutter lite mer söderut samt aktiviteter på land och till havs.
En resa för företaget,föreningen eller styrelsegruppen till Sydafrika med ett innehåll anpassat till just er blandat med upplevelser och tid för att njuta av den annorlunda atmosfären är ett oförglömligt minne.
Att åka med företaget på studieresa är något vi har specialistkunskaper gällande för många olika branscher. Detta kombinerat med aktiviteter, vinprovningar, konferens eller vad som önskas passar sig perfekt.
Lär er dansa till den rytmiska musiken, besök pingvinerna, åk RIB-båt utefter kusten och besök sälarna med en avslutande pick-nick på Godahoppsudden.

Huvudstaden Pretoria ligger fem mil från storstaden Johannesburg och är en vacker stad med mycket kultur och sevärdheter – hit kan man åka med det kända tåget ROVOS RAIL vilket är ett mycket exklusivt sätt att färdas i Sydafrika.
Johannesburg har landets största stadsområde och är knutpunkten i landet – det finns ett sjudande liv i staden och närheten till många nationalparker samt närhet till Sun City.

Kapstaden –
Waterfront, det gamla hamnområdet som gjorts om till ett trevligt centrum med mängder av affärer, mysiga restauranger och barer. Här är allt som serveras av toppklass – och det är prisvärt. De mest  kända stränderna utanför Kapstaden är Camps Bay och Clifton. Överallt är det fräscht och stilfullt och längs havet ligger flera restauranger.
I och runt Kapstaden finns en mängd sevärdheter. Ökända Robben Island i hamninloppet, där Mandela satt fängslad är värt ett besök.Att ta kabinbanan upp till Taffelbergets platta topp med fantastisk utsikt över hela Kapstaden. Härifrån finns många olika vandringsleder för olika nivåer vilket för att det kan anpassas till de flesta i gruppen. Vid Godahoppsudden där Atlanten och Indiska Oceanen möts kan man se vilda babianer, albatross, svart örn och andra djur.

GO Worldwide har nyckeln till att skapa ett annorlunda upplägg för er i dessa regioner.  Vi har ovärderliga direktkontakter med våra lokala leverantörer som vi samarbetat med i många år. Det är det som gör skillnaden.

Följ oss på sociala medier!