Tokyo

Japan - Solens rike och det moderna samhällets vagga med flera tusenårig historia utav både stormakt och förfall. Landet lever fortfarande till viss del efter de gamla shintosederna med geishor, kejsare och teceremonier. Här  väntar gyllene tempel, vulkaniska berg, magnifika trädgårdar och bad i varma källor. Medan man i andra änden kan mötas utav futuristiska storstäder.
TOKYO -är världens största stad och den är fullspäckad med kontraster med skyskrapor, högteknologi och lyxiga shoppingcenter, men det finns fortfarande plats för traditioner. Tokyo är idag ett sammelsurium av tidsåldrar – man kan både uppleva Japans uråldriga traditioner och det moderna japanska storstadslivet. I kontrasternas huvudstad så bygger man skyskrapor i en stadsdel och raserar flervåningshus i en annan, allt för att göra trendiga Tokyo ännu mer trendigt  men det är även en stad där dess invånare känner oerhörd stolthet över det förgångna.
Tokyo består egentligen av många små städer, som alla har sina olika särdrag. Tokyos gator är överfyllda av kejsarpalats och geishor klädda i kimonor. Snabbast och smidigast tar man sig runt staden är med det kollektiva tåg- och tunnelbanesystemet som är både lättillgängligt och punktligt. Tokyo är en av världens främsta matstad. Staden har restauranger i alla prisklasser – allt från små sushi  barer till restauranger med flera stjärnor i Guide Michelin .

Förutom att besöka alla sevärdheter Tokyo har att erbjuda så rekommenderar vi aktiviteter som tillagning och provsmakning av Wgayu Kiaseki rätter eller sushi  . Ett måste er också en  bar runda på några av Tokyos alla Izakayas- Japans motsvarighet på en pub. 
Utbudet av hotell är enormt i Tokyo.  Standarden är mycket bra och vi  på GO Worldwide har valt ut ett antal  centrala hotell som passar både till konferens och Incentives.

GO Worldwide håller oss hela tiden uppdaterad med det senaste och vi har nyckeln till att skapa ett annorlunda upplägg för er i Japan.

Följ oss på sociala medier!